Led verlichting informatie

Meer informatie over alles random en over led verlichting
Vraag uw offertes aan

Wilt u weten wat led verlichting u te bieden heeft? Dan zijn we blij dat we u hierbij kunnen helpen. U vindt uitgebreidere informatie in onze blog en op de pagina’s van led verlichting.

Wat is led verlichting?

Het woord led komt af van het engelse woord ‘Light Emitting Diode’. Een diode is een elektrische component. Bij led gaat er minder elektriciteit en energie verloren als bij gewone verlichting. Bijvoorbeeld bij een gloeilamp gaat de meeste energie verloren aan warmte, vandaar dat dit soort lampjes altijd gloeiend heet worden. Met slecht 5 tot 10 Watt kan led verlichting een kamer al verlichtend. Led bestaat in allerlei kleuren en vormen, zoals led strips, led spots en led lampen.

Waarom zou u investeren in led verlichting?

Led verlichting is een stuk beter voor het milieu en voor uw eigen portemonnee. We geven u hier de redenen om te investeren.

  • Led heeft een veel langere levensduur dan andere verlichting. Een led heeft gemiddeld 50.000 branduren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een spaarlamp van slecht 5.000 uur.
  • Led biedt mogelijkheden in styling. Met led verlichting kunt u leuk experimenteren met het design in uw huis. Zeker door de kleurencombinaties die u met led verlichting kunt maken.
  • De led lamp heeft minder CO2 uitstoot dan andere verlichting. De led stoot 120 kg CO2 minder uit dan bijvoorbeeld een gloeilamp.
  • In de led lamp ontstaat geen warmteontwikkeling en wordt niet gloeiend heet.
  • Heeft een terugverdientijd van twee jaar. Zo profiteert u nog minstens een tiental jaren van de led verlichting.
  • Als u een bedrijf heeft kunt u 41.5% winstbelasting terugkrijgen over uw totale investering in de led verlichting.
  • Geeft direct volledig licht en hoeft daar niet eerst voor op te warmen.
  • De innovatie heeft het mogelijk gemaakt dat u led verlichting op afstand kunt bedienen. Zo kunt u via uw smartphone led verlichting dimmen, aan- en uitzetten of van kleur veranderen.

Is led verlichting iets voor u?

Led verlichting is iets voor u als u duurzaam wilt omgaan met energie en kosten wilt besparen. Als u het leuk vindt te experimenteren met de verschillende mogelijkheden, bent u wel even zoet met led verlichting. U kunt uw huidige verlichten vervangeren door led. Led hoeft ook niet bij het chemisch afval als de led lamp is opgebrand, maar kan gerecycled worden door de PV Cycle. Als u nog twijfelt kunt in onze blog een compleet overzicht van de voor- en nadelen van led verlichting lezen.

Onze werkwijze

Wij brengen u vrijblijvend in contact met gecertificeerde installateurs. U kunt zelf beslissen welke u de beste vindt en zo tot wel 20% besparen.

Onze offerte

Op onze website kunt u de offertes vinden voor zonnepanelen, zonneboilers en led verlichting. U vraagt de offerte aan door enkele gegevens in te vullen en te klikken op ‘offertes aanvragen’. Een offerte is al binnen één minuut aangevraagd. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wij nemen de offerte in behandeling en sturen deze door naar verschillende geschikte aanbieders rondom uw omgeving. Deze aanbieders zullen u een offerte aanbieden op basis van uw aanvraag. U kunt de verschillende aanbieders vergelijken, zodat u de beste en de voordeligste kunt kiezen. U beslist dus zelf met welke aanbieder u in zee gaat.

Onze aanbieders

U krijgt uitsluitend offertes van bedrijven die de benodigde certificaten hebben. Onze aanbieders zijn voorzien van keurmerken, jarenlange ervaring en goede garantieregelingen. Wij zoeken aanbieders bij u in de buurt, zodat dit voor beide partijen prettig werkt en de installateur u een snelle service kan bieden.

U kunt hier meer lezen over de soorten led lampen, led spots en led verlichting dimmen.
In onze blog vindt u meer informatie over het gebruik van led verlichting in uw interieur, RGB led verlichting, de voor- en nadelen van led verlichting en nog veel meer!

soorten led verlichting
soorten led spots
het dimmen van led verlichting

Meer informatie

Bent u naast led verlichting ook geïnteresseerd in meer informatie over zonnepanelen of over zonneboilers?
De Groene Bron voorziet u graag van informatie over deze onderwerpen.