De Solar Store is een vaste partner van De Groene Bron voor advies, levering en installatie van zonnepanelen. Sinds kort zitten ze in een nieuw pand in Zaandam met een showroom waar ze enkele producten tentoonstellen.

Ik bezocht de nieuwe trots van eigenaar Ron de Vries.

Zonnepanelen van De Solar Store

“Een van de dingen die onze klanten veelal vroegen is dat men het eerst wil zien. Het is een eenmalige investering en ligt voor jaren op uw dak, dus wil men eerst wel eens zien wat ze eigenlijk kopen,” vertelt Ron de Vries.

Aan de muur hangen enkele zonnepanelen en Ron begint enthousiast te vertellen over de onderlinge verschillen.

“De klant kan hier advies krijgen. We kunnen zelfs al een offerte maken, zodat de klant direct weet wat de totaalprijs ongeveer wordt met een gekozen zonnepaneel.”

Naast het demomateriaal van zonnepanelen liggen er verschillende bevestigingsmaterialen tentoongesteld. De showroom van 40 vierkante meter biedt nog ruimte voor meer demo’s vind ik, maar dat zal ongetwijfeld nog komen.

De Solar Store heeft Zonnekeur

Zonnekeur is een prestigieus keurmerk voor de beste zonnepanelen installateurs. Sinds kort heeft De Solar Store aan alle strenge eisen voldaan en kunnen ze met trots zeggen dat ze officieel Zonnekeur-gecertificeerd zijn.

“Dit in combinatie met het dat mensen bij ons ook eerst de zonnepanelen daadwerkelijk kunnen zien, is een toegevoegde waarde voor de klant.”

70 euro per maand besparen

De gemiddelde zonnepanelen installatie zorgt al snel voor een lagere energierekening van zo’n 70 euro per maand. Dit levert de eigenaar een hoger rendement op zijn geïnvesteerde geld dan het op de bank zetten.

“Wij rekenen precies uit voor de klant wat het verwachte rendement is. We hebben daar speciale software voor.”

Snelle offerte van De Solar Store

De Solar Store is in staat een goede prijsindicatie te geven aan de hand van Google Maps en de opdrachtomschrijving.

“Wij maken een uitgebreide offerte en sturen deze gewoon lekker ouderwets op per post. De klant wil iets tastbaars hebben. Zo hopen we een streepje voor te hebben op de concurrent.”

De Solar Store en De Groene Bron

De Solar Store was een van de eerste partners van De Groene Bron. In de regio Zaanstad en een kleine straal daarbuiten ontvangt De Solar Store leads (geïnteresseerde partijen) van De Groene Bron.

Ron legt de samenwerking uit: “Ik heb laatst weer een test gedaan met andere offerte aanvraagwebsites. Daar komt gewoon bijna niets uit omdat men niet oprecht geïnteresseerd is, maar slechts een prijsindicatie wil. De aanpak van De Groene Bron is veel eerlijker voor iedereen. Wij krijgen alleen serieuze leads, De Groene Bron ontvangt een commissie als het een opdracht wordt en de klant krijgt alleen betrouwbare aanbieders over de vloer. Een win-win-win-situatie.”

Doel van De Groen Bron is het vinden van de beste aanbieders van duurzame producten en deze koppelen aan geïnteresseerden. Met De Solar Store hebben we een zeer betrouwbare partner in handen.

Bekijk ook het profiel van De Solar Store met meer informatie over dit bedrijf.